3 - Pakoon!


Elikkä tässä sitten 3 osa . I´m so sorry , koska huomaatte , että oon paintilla muokannut niitä , ja ne on menny iha perselleen :) Varsinkin aset! Toivottavasti se ei paljon haittaa.


                                                           Vuosi 1985

2120712.jpg
``No selvä. Ette sitten vahingoita , ettekä vie alle 15 vuotiaita lapsia sinne helvetin saarelle´´ , sanoi surullinen Danny.
``Kyllä niin , oli sopimus ettei alle 15 vuotiata vahingoiteta , eikä viedä minnekkään´´ , sanoi Jarmo. ``Carlos , Creg ja Ryan´´ , Te mentte neekereiden osastolle ja muistakaa vain tappaa kapinoivat 15-17-vuotiaat.´´ , lisäsi Jarmo.
2120713.jpg
``Julie menit lupamaan jotain tälläistä Mandyn kanssa , mitä minä en voi sietää!. Joten saatte potkut´´ , ärjyi Danny.
Julie yritti käännyttää Dannyn mieltä , mutta turhaan hän oli saanut potkut.
2120716.jpg
``Meidän on parasta paeta´´ , hätääntynyt Melinda sanoi.
``Okei ja kerrotaan tästä muille´´ sanoi James.
2120717.jpg
Ja niin he päättivät juosta minkä jaksoivat.
``Melinda mene sinä sanomaan kaikille meidän ikäisille tämä. Minä ja James yritämme pelastaa Kuristushuoneesta ne muut. Tulkaa sitten sinne ja suunnittelemme yhdessä paon´´ , hengästynyt Ricky sanoi.
2120718.jpg
Vähän ajan kuluttua valkoihoisten oloskelutilassa. ``Teidän täytyy uskoa minua!´´ intti Melinda , kun oli kertonut kertomansa. ``Kaikkea nämä penskat keksii. Eilenkin herättivät meidät keskellä yötä´´ sanoi Lara vieressä istuvalle Lauralle.
Kaikki nauroivat Melindalle , paitsi vakovoitunut Jennifer.
2120721.jpg
``Mukavaa , että pienillä on , niin vilkas mieli kuvitus. Tuo vähän iloa arkeen´´ sanoi Laura. Laraakin alkoi hymyilyttämään.
2120723.jpg
``Pliis usko minua Lara. Jos olen väärässä saat kaikki rahani mitä olen täällä tienannut´´ anoi Melinda. ``No kyllä minulle ilmainen raha kelpaa´´ , vastasi Lara.
2120724.jpg
Sillä välin Ricky ja James yrittävät etsiä tietoa kirjoista , että miksi tänne tuli sotilasryhmä. ``Eikös meidän pitänyt mennä pelastamaan ne muut´´ kysyi James ärtyneenä. ``Odota hetki , etsitään vain vähän tietoja´´ , vastasi rauhallinen Ricky.
2120725.jpg
Pian Rickyn kärsimys loppui. ``Mennään sittenkin heti pelastamaan Michael , Thomas , Jen ja Diana´´ hän sanoi.
2120726.jpg
``Tule mukaani´´ sanoi Melinda Laralle. ``Minäkin tulen mukaan´´ sanoi Jennifer. ``Et kai sinä usko tuota lööperiä´´ kysyi naurava Hannah takarivistä. ``Mitä sitten jos uskon?´´
vihainen Jennifer sanoi.
2120727.jpg
``Mitä me nyt tehään?´´ kysyi Lara. ``Pakkaamme tavaramme ja lähdemme kaikki yhdessä pakoon´´ vastasi Melinda . ``No selvä. Ainakin saan sitten tästä rahaa´´ sanoi Lara.
2120735.jpg
Jenniferkin on mennyt Laran ja Melindan mukaan. ``Vähä
Jennifer ja toi Melinda on outoi´´ kirjaa lukeva Laura sanoi Hannahille. ``Ai vähä´´ sanoi Hannah. Sitten joku avasi Käytävältä oleskelutilan oven..
2120728.jpg
``Melinda etkai huijjaa?´´ kysyi Jennifer. ``No en!´´ vastasi Melinda topakasti. ``Tietenkin se huijaa´´ sanoi hymyilevä Lara.
2120732.jpg
Sitten kuului kirkumista oleskelutilasta ja ammuntaa. Laran ilme vakavoitui. Jennifer , oli melkein itkemäisillään. ``Puhuin totta´´ kauhistunut Melinda sanoi.
2120738.jpg
Laura ja Hannah olivat näköjään kapinoineet. Noin kymmenen laukausta ammuttiin Hannahia kohti. ``Apuaa pelastakaa Hannah´´ kirkui tuolin takana piilossa oleva Laura.
2120733.jpg
Kun Melinda kuuli Lauran avunhuudot hän vajosi istumaan.  ``Emme voi pelastaa heitä. Emme voi pelastaa heitä. Me kuolemme. Me kuolemme´´ itkevä Melinda toisteli sanojaan.   ``Oo hiljaa ettei ne kuule´´ , järkyttynyt Lara sanoi.
2120741.jpg
Mitä enemmän verta Laura Hannahissa näki. Sitä enemmän hän kiljui.
2120734.jpg
Jennifer ei kestänyt enään ja päätti mennä auttamaan. ``Jennifer , älä meidän täytyy luovuttaa ja mennä johonkin saarelle , niin emme kuole´´ itkuinen Melinda huusi Jenniferin perään. ``Jennifer tuu takas ja Melinda rauhotu´´ , kalpea Lara käski.
2120742.jpg
Jennifer saapui liian myöhään. Laura ja Hannah oli ammuttu kuoliaaksi ja raahattu toiselle puolelle oleskelutilaa. ``Eiiiiiiii!!!´´ kirkui Jennifer.
2120744.jpg
Sitten Jennifer näki oven luona kaksi sotilasta. ``Haluatko sinäkin kapinoida ja kuolla?´´ kysyi vakavoitunut
sotilasnainen Jan. ``Olette ihan sairaita´´ huusi Jennifer.
2120746.jpg
Yhtääkkiä Jarmo alkoi nauramaan. ``Kato minkälaisena toi tummahiuksinen makaa kuolleena´´ sanoi Jarmo nauraen alamaiselleen Janille. ``Te ootte sairaita!. Lara ja Melinda älkää tulko tänne´´ huusi kauhusta kalpentunut Jennifer.
2120747.jpg
Liian myöhään. Lara ja Melinda olivat juuri avanneet oven.
``Kaikki nurkkaan´´ komensi Jan. ``Okei okei. Kunhan et tapa meitä´´ itki Melinda ja pyyhki kädellään silmistä satelevaa vesisadetta. Jennifer ja Larakin kyynelehtivät. Nämä 3 teiniä oli napattu ja heitä odotti kuoleman saari.
2120748.jpg
5 Minuuttia myöhemmin. Tom , Max ja  David ovat kuulleet laukauksia ja ovat nyt olleet yli viisi
minuuttia vessassa piilossa
.
2120749.jpg
Yhtääkkiä vessaan juoksi kauhistunut tummaihoinen Amelia.  ``Hei te juoskaa pakoon. Me tummaihoiset kapinoimme ja vain minä jäin eloon plus ne 10 vuotiaat kakarat´´ sanoi Amelia juoksiessaan.
2120751.jpg
Tom nauroi suoraan päin Anelian naamaa. ``Tääl on vaa jotkut ammuntaharjoitukset´´ naurava Tom sanoi. ``Onneks tääl on vessa niin lähel , koska kusen koht housuun naurusta´´ sanoi David Maxille. ``Älä muuta viserrä´´ sanoi Max
2120755.jpg
Ja taas kerran ilmeet vakavoituivat , kun sisään astui 3 sotilasta. Creg , Carlos ja Ryan. Niin nämäkin 4 teiniä joutuivat kuoleman saarelle.
2120756.jpg
Sillävälin James ja Ricky olivat saapuneet henkilökunnan kylpyhuoneeseen.
2120758.jpg
Kauhun voivahdus pääsi Rickyltä , kun hän näki Kuritushuoneen.
2120761.jpg
Kuritushuone oli veressä. Kalterit ,Jen , Michael , Diana ja David olivat kadonneet. ``Onko heidät tapettu´´ ällistynyt James kysyi äänekkäästi.
2120762.jpg
Mutta pahin ,oli vielä edessä. Kaikenkukkuraksi lastenkodin henkilökunnan siivoojat Joanne ja Amy yllättivät heidät rysänpäältä. ``Onko pojat pakosalla?. Pitäisiköhän teidät ilmiantaa?´´ kysyi Amy irvaillen. Ricky ja James jähmettyivät kauhusta.

Osa , oli mielestäni täysi pettymys , mutta onko veikkauksia kuka on tuo saarelta ainoa  selviytyjä? 

Seuraavassa jaksossa : Miten Rickyn ja Jamesin käy. Entäs ovatko Michael , Thomas , Diana ja Jen kuolleet? Se selviää lukemalla ensi jakso
Muistakaa kommentoida . niin saan intoa uuden osan tekemiseen ja osa voi ilmestyä ennen
joulua jopa kaksikin osaa voi ilmestyä :)