4- Petturi


Tässä  sitten 4 osa. Olen pahoillani ,koska on ollut yli 2vkon tauko ja ennen tammikuun puoliväliä ei tuu seuraavaa osaa ,koska oon silloin eri koneella lomalla :(.


                         Vuosi 1985


"Älä Amy ajattelekaan ilmiantaa näitä. Hehän ovat syyttömiä. Ei se ole heidän syytä mitä heidän vanhempansa tekivät" Joanne sanoi rauhallisesti.

"Miten edes voit ajatella moista" ärjähti Joanne. Amy vain tyytyi puristamaan nyrkkinsä vihasta. "Meillä on vielä toivoa" hymyilevä James sanoi Rickylle.

"Tietenkin teillä on" Joanne sanoi.  "Voin opastaa teidät karkuun salaoven kautta" hän lisäsi.

"Se oli mielestäni tässä. Siitä on jo aikaa ,kun viimeksi avasin sen" tuumi Joanne.

Pian hän työnsikin seinää ja se avautui hiukan. "Mahtavaa" huudahtivat Ricky ja James.

Ricky ja James pelästyivät ,kun huomasivat sosiaalisedän Mauno Radonin.
"Ei mitään hätää pojat. Autoin ystävänne mökkiin piiloon ja johtajan Dannyn kanssa täytimme Kuritus-huoneen sian verellä" rauhoitteli Mauno.

"Mauno olet loistotyyppi"  huudahti James ja alkoi juosta Joannen kanssa kohti mökkiä.

"Meidän pitää saada teinit pois täältä lastenkodista. Muut ovat jo bussissa" Joanne kertoi.
"Selvä , vain yksi voi opastaa heitä ,koska muuten he voivat alkaa epäillä ,kun 4 henkilökunnan jäsentä on poissa" Mauno sanoi.

Sillävälin mökissä.  "Hei James ja Ricky" kuuluivat iloiset huudahdukset.
"Tekin selvisitte" iloinen Diana sanoi.

"On kiva tietää ,että tässä lastenkodissa olikin hyviä henkilökunnan jäseniä" James sanoi lastenkodin johtajalle Dannylle.  Danny vain hymyili vastaukseksi. "Missäs muuten muut ovat? Sovimme ,että tapaamme Kuritus-huoneessa" Ricky kysyi.

"Dannyy" kuului Joannen kutsu.  "En tiedä. Menen hetkeksi" Danny sanoi Rickylle ja muille.

"Danny ja Amy! Meistä yhden pitää opastaa nuo teinit pois täältä pois ja me muut lähdemme takaisin lastenkotiin ,ettei mitään epäiltäisi" Joanne kertoi.  "Mutta he sanoivat ,että tänne on tulossa lisää teinejä. Eikö kannattaisi odottaa?" Danny lausahti.   "Ei ,koska he ovat jo bussissa" surullinen Joanne sanoi. Dannynkin ilme suruitui.   Amy mietti hetken.

Hän muisti erään asian : huhtikuussa 2 kuukautta sitten ,kun hän oli menossa töihin ensimmäiselleen työpäivälle. Sosiaalitäti Mandy Peterson ,oli sanonut hänelle ,että jos hän ilmiantaa jotkut teinit pahanteosta saa hän hyvän palkankorotuksen.

"Minä voin hoitaa homman" Amy sanoi.  "Miksi sinä haluaisit , ei sinua ole ennenkään kiinnostanut teinien hyvinvointi" kysyi Mauno epäillen.  "No just siks ,koska haluun parantaa elämääni tekemällä ``hyviä´´ tekoja" keksi Amy.

                           Vuosi 2000


Kun kävelin kadulla minuun katsoivat vihaiset ilmeet. Olihan se odotettavissakin ,koska olen terroristin lapsi. Nämä samat vihaiset ilmeet toi minulle mieleen siitä hirveästä petturista.

Minäkin vihaan paljon sitä petturia. Joka ,oli ensin huijannut meitä ja sitten iskenyt puukolla selkään vain rahan takia. Seisoisin nyt tässä rakkaiden ystävieni kanssa ,jos se petturi ei olisi ollut rahan perään juoksija.

"Menen hyvästelemään heidät" Danny sanoi. "Hyvä ,koska et varmaan koskaa enään näe heitä" Amy sanoi kylmänä. Joanne ja Mauno päättivät mennä sillä välin sisälle

"Joudun ikävä kyllä lähtemään ja kaikki muut ovat jo bussissa ,mikä ajalee sinne ,niin sanottuun saarelle. Amy opastaa teidät karkuun. Nähdään huomenna 5 kilometrin kaukana sijaitsevassa kahvilassa" Danny sanoi haikeana.

Kun Danny lähti Amy meni mökille soittamaan puhelun. Amy näppäili lastenkodin puhelinnumeron.

Sotilasjohtaja Jarmo Poluros vastasi puhelimeen. "Täällä on lähelläni on 6 teiniä ,jotka yrittävät karata. Houkuttelen heidät pihalle. Ottakaa heidät sieltä 5 minuutin kuluttua. Saanhan palkkion?" Luurin päästä kuului myöntävä vastaus.

"Selvä ,hei" sanoi hymyilevä Amy.

Sitten Amy käveli pihalle. "Tulkaa , seuratkaa minua" hän komensi muita.

"Me pelastumme" huusi iloinen Jen.  "Niin pelastumme , kiitos Amylle" riemastunut Michael sanoi.

"Sitten voimme kävellä rauhassa eteenpäin. Ei meillä ole mitään kiirettä" Amy komensi ,koska hän halusi ,että he eivät ehtisi ennemmin karkuun.

Vain Michael käveli hitaasti. "Michael ala tulla jo" käski Jen. "Miksei voitais kävellä ,koska kannattaa hidastella ,niin bussi ajaa pois ja päästään turvallisesti pois" sepitti Michael.  "Olet aivan oikeassa Michael ,mutta meillä on noin 3 minuuttia aikaa mennä" Amy sopersi.  "Miksi 3 minuuttia?" Jen huudahti.   "Koskaah ... Joanne sanoi meille ,ettääh ne on sil aikaa sisällä puhumassa sossujen kaa.." Amy keksi nopeasti.

Noin minuutin kuluttua.. "Noniin te voitte karata siitä portista" Amy huudahti.  "Mikset tule portille asti?" Diana epäili.  "No koska.. Ne alkaa muuten epäillä ,jos oon kauan poissa" Amy sanoi.
"Michael ala tulla" Jen komensi. "Jen älä huuda noin kovaa" James käski.
"Tullaan tullaan" huudahti Michael.

"Olen todella pahoillani ,mutta raha voitti tällä kertaa" sanoi Amy surullisena ja käveli takaisin päin.

Kun he saapuivat portin luokse ,heidät ``yllätti´´ sotilas Jan ja sotilasjohtaja Jarmo.  "Minnes matka? Onko se bussiin?" kysyi Jarmo muristen. "Karkuun" huusi Michael.  "Seis heti ,tai kuolette ,niin kuin muut kapinoivat" huusi Jan.

"Michael kaikki on sinun ja sen alhaisen siivooja petturin syytä. Michael oliko sinun pakko hidastella?" Jen kysyi vihaisena inisten.  "Se Amy olikin petturi ,se meni sisälle soittamaan meistä" vihainen Ricky ärisi. "Noniin oletteko lopettaneet? Sillä nyt menette bussiin ilman jupinoita" Jan käski kylmästi.  Nyt on viimeisetkin nuoret joutuvat ... Kuoleman Saarelle

Tässä ,sitten 4 jakso.  Seuraava jakso ilmestyy noin 3 viikon kuluttua. Muistakaa kommentoida :)
Seuraavassa jaksossa : Nuoret joutuvat kuoleman saarelle.. Siellä alkaa armoton selviytymistaisto.